English Japanese German Polish Dutch
 

Taal & sport

Het eiland Elba is de perfecte keuze voor diegenen die een onvergetelijk verblijf willen doorbrengen in een van de mooiste eilanden in de Middellandse Zee. De adembenemende schoonheid van de natuur van Elba gaat samen met een historie van duizenden jaren oud.
Dit is een unieke kans om de studie van de Italiaanse taal te combineren met een ideaal klimaat en een verscheidenheid aan activiteiten in de buitenlucht.

Vanaf 2009 bieden we aan alle studenten de mogelijkheid om Italiaans te studeren in de ochtend, en deel te nemen aan outdoor-activiteiten in de middag of in het weekend.
Taal & sport

De outdoor-activiteiten worden georganiseerd door gecertificeerde gidsen in samenwerking met Centro Escursionistico Il Viottolo. Of het nu gaat om kajakken, mountainbiken of wandelen u zult versteld staan van de ongerepte schoonheid, die vaak ontoegankelijk is zonder professionele gidsen.
Het schema van de outdoor-activiteiten is afgestemd op onze leerlingen, dat wil zeggen halve dag excursies in de middag of hele dag excursies in het weekend.

Voor meer details over de verschillende mogelijkheden voor excursies in combinatie met de taalstudie, hier geven wij u een aantal aansprekende voorbeelden:

LANGUAGE + SEA KAYAKING Centro Fiorenza IH TAALCURSUS + KAJAKKEN OP ZEE
Halve Dag Excursie – Hele Dag Excursie

LANGUAGE + MOUNTAIN BIKING Centro Fiorenza IH TAALCURSUS + MOUNTAIN BIKING
Halve Dag Excursie – Hele Dag Excursie

LANGUAGE + TREKKING Centro Fiorenza IH TAALCURSUS + WANDELTOCHTEN
Halve Dag Excursie – Hele Dag Excursie

Centro Fiorenza - Italiaanse taal en Cultuur Cursussen - P.IVA: IT03304380482
Via S. Spirito, 14 - 50125 - Firenze - Italy - Tel. +39.055.2398274 - Fax +39.055.287148
Skype Me™!
: Powered by Binergy