English Japanese German Polish Dutch
 

Waar zijn we


Met de trein: vanuit Florence neemt u de "Freccia dell'Elba" die u naar de haven van Piombino brengt. U kunt ook uitstappen bij Campiglia Marittima, dat op de belangrijkste Genua-Pisa-Rome lijn ligt, en vanaf daar een lokale trein nemen, slechts 20 min. rijden, naar de haven van Piombino.
Met de auto: snelweg Milano-Parma-La Spezia-Livorno-Roma of Genua-La Spezia-Livorno-Roma of Milano-Bologna-Firenze-Livorno-Roma, afrit Rosignano. Volg dan de snelweg richting Grosseto tot de afslag Piombino-Isola d'Elba..
Met de bus: Dit is een efficiënte en economische manier om naar Elba te reizen van verschillende Europese landen – neem voor meer informatie contact op met uw reisagent.
Met het vliegtuig: Rechtstreekse vluchten naar het vliegveld van het eiland in Marina di Campo (Loc. La Pila) gaan vanuit München, Friedrichshafen, Bern, Zürich, Pisa, Florence, Milaan Malpensa en Milaan-Bergamo. Voor meer informatie kijk op de websites: www.intersky.biz, www.skywork-airlines.ch and www.elbafly.it
Met de veerboot: Een goede veerdienst tussen Piombino en Portoferraio gaat vele malen per dag. De overtocht duurt een uur. Marciana Marina kan worden bereikt met de bus of met de taxi. Degenen die onafhankelijk over het eiland willen bewegen adviseren wij om een auto of een motor te huren. Komt u naar Elba met de auto, dan is het een goed idee om de veerboottocht van te voren te boeken. Als u het op tijd aanvraagt, zal de school dit voor u regelen. Voor passagiers is vooraf reserveren niet nodig.

Centro Fiorenza - Italiaanse taal en Cultuur Cursussen - P.IVA: IT03304380482
Via S. Spirito, 14 - 50125 - Firenze - Italy - Tel. +39.055.2398274 - Fax +39.055.287148
Skype Me™!
: Powered by Binergy